Fokus

Shërbimi Korrektues i Kosovës mijëra euro tender për çizme dhe këpucë për stafin

Autori: Islam Morina 17:45 | 08 December 2021

Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka blerë këpucë dhe çizme në vlerë prej më shumë se 44 mijë eurove për stafin e saj.

Vlera e parashikuar e këtij tenderi ka qenë 45 mijë euro, me kriter kryesor çmimin më të lirë, shkruan Gazeta Infokus.

Fituese e këtij tenderi ka dalë “Solid SH.P.K” nga Suhareka, e cila kishte ofertuar me çmimin prej 44,315 euro./Gazeta Infokus/

Të tjera