Fokus

Si do të mbahen ligjëratat në universitete, ky është plani

Autori: Leoreta Abazi 16:45 | 14 January 2021

Pavarësisht që kohëve të fundit ka pasur uljeve të rasteve pozitive me Covid-19, studentët e universiteteve publike edhe këtë semestër do të vazhdojnë me ligjërata online.

Ndërsa sa i përket pjesës së praktikës dhe provimeve do të mbahen fizikisht në objekte.

“Tash për tash do të respektohet rekomandimi i IKSHPK-së, ligjëratat do të zhvillohen kryesisht online. Por siç është vepruar edhe më parë për departamentet të cilat kane praktikën në plan programe do të mbahet fizikisht aty ku është e paraparë të zhvillohet praktika edhe provimet do të zhvillohen në praninë e studenteve në salle”, bëhet e ditur nga SBASHK.

Ky plan mund të ndryshohet vetën në rast se kërkon Instituti Kombëtar për Shëndetin Publik të Kosovës dhe institucionet tjera. /Gazeta inFokus/

Të tjera