Fokus

Nuredin Ibishi ka disa fjalë për Armend Mehaj dhe Samedin Mehmetin

Autori: Ermirë Berisha 23:07 | 29 April 2022

Eksperti i sigurisë, Samedin Mehmeti, ka vlerësuar punën e Ministrit të Mbrojtjes Armend Mehaj dhe drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmetit, shkruan Gazeta inFokus.

Ibishi ekskluzivisht për “N’Konank” i pyetur se sa është i kënaqur me punën e Armend Mehaj dhe Samedin Mehmetit, ai është përgjigjur me shumë pozitivitet për rezultatet e punës së tyre.

“Mehaj e ka tregu një përformancë të mirë, shumë të mirë po lidhem me atë që ai është edukua në një vend që ka traditë d.m.th. në një vend demokratik. Ai ka njohuri ushtarake, ka qenë në misione paqeruajtëse edhe mendoj që aktiviteti i tij i gjithmbarshëm,  pra tash po flas si figurë politike, por edhe profesionale si ushtarak ka tregu një qëndrueshmëri dhe një krahasim edhe me të kaluarën edhe tash po tregon sidomos aktiviteti i tij për anëtarësim në NATO”, ka thënë Ibishi për emisionin “N’Konak” me Islam Morinën.

Ai gjithashtu fjalët e tij pozitive nuk i kurseu as për Samedin Mehmetin, drejtor i Policisë së Kosovës.

“Ka një performancë dhe një nivel të veçantë të edukimit është doktor shkence, ka një karrierë të bujshme në polici, por edhe në organizata të tjera. Ai po bënë punë të shkëlqyeshme”, ka thënë Ibishi/Gazeta inFokus/

Të tjera