Lajme

Kërkohet ndihmë financiare për dy vjeçarin nga Lipjani për shërim jashtë vendit

Autori: Gazeta inFokus 23:53 | 14 April 2022

Orion (Avni) Jashari dy vjeqar nga fshati Hallaq i Vogël Komuna Lipjan, është në gjendje të rëndë shëndetësore, për momentin është i intubum, në dializë 24 orë me aparat edhe është i sedatum, pa vetëdije.

Familja ka nevojë ndihmë financiare për shërim të më tutjeshëm jasht Vendit.

Kjo ftesë publike bëhet me kërkesën dhe pëlqimin e prindit, andaj iu ftoj të i bashkangjiteni këtij aksioni për Orionin.

-Advertisement-

Tel kontakt

1- 048 209 781 Ymer Troshupa

2- 044 221 940 Avni Jashari

1-Llogaritë Bankare

Avni (Osman) Jashari

Swift : NCBAXKPR

Name: BKT

Iban : XKO5

Llogaria 1901003324021134

2- Ymer (Zenun) Troshupa

Sëift Code: RBKOXKPR

Name: Raiffaissen Bank

Iban: XKO5

Llogaria 1501080002372451

Shpërndane iu lutemAnëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Stone Castle Vineyards & Winery Fituese e çmimeve të shumta në USA Spirits & Wine Ratings 2023

Të tjera