Kuzhina

Rrezik për organizmin, mos hani shpejt ushqim

Autori: Gazeta inFokus 09:35 | 12 October 2020

Organizmi i njeriut akumulon stres dhe dëmtime që vijnë nga ambienti i jashtëm dhe gjithashtu ndikohet nga faktorë të tjerë, siç është edhe ushqimi.

Konsiderohet si faktori bazik i funksionimit të trupit, por çështja është se si ushqehemi në përmbajte dhe mënyrë.

Kështu, nga jeta dinamike shumë persona hanë shpejt duke menduar që kursejnë kohë, por që ka edhe nga ata që këtë e kanë shprehi.

Të ngrënit e ushqimit në mënyrë të shpejtë sjell dëme të mëdha në organizmin e njeriut.

Të tjera