Lajme

MYZHDE për krejt!

Autori: Gazeta inFokus 14:47 | 22 November 2023

Për Black Friday ju presin deri në -70 ZBRITJE në qindra e qindra produkte në gjithë rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store. Ofertat me shumë ZBRITJE tashmë kanë filluar dhe do të jenë aktive deri me 28 nëntor 2023.

TOP ofertat për Black Friday ja ku i gjeni! Shfrytëzoni këtë mundësi SUPER unike…

https://www.facebook.com/watch/?v=2268639633341113

-Advertisement-

https://www.facebook.com/watch/?v=735618095082401

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid02KV3dAsoCwJbRuefY9ieZ6s8R9CR21kcZQ45oWtQ5yewR5aMxN5YP769sFPTvPGUSl

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid0uqFtKvw1rBUuFHdZsBHfWWcfFmcF4jnDxmmAEdDE4fUmdXJ9Qa1fPfPCPj5vqnMrl

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Intervistë: Dr. Gorazd Konjanovski – Klinika Zhan Mitrev ka luajtur një rol kyç në vendosjen e themeleve në kardiokirurgji dhe…

Të tjera