Video

Fokusi

Moti

MOTI TANI

23 °

11 ° 20 °

Pjesërisht me re

 • Premte

  19 °/7 °

 • Shtunë

  20 °/11 °

 • Diel

  24 °/12 °

 • Hënë

  24 °/11 °

 • Martë

  19 °/10 °

MOTI TANI

25 °

9 ° 23 °

Pjesërisht me re

 • Premte

  26 °/13 °

 • Shtunë

  23 °/9 °

 • Diel

  22 °/15 °

 • Hënë

  22 °/13 °

 • Martë

  21 °/12 °

MOTI TANI

18 °

12 ° 20 °

Pjesërisht me re

 • Premte

  21 °/9 °

 • Shtunë

  20 °/12 °

 • Diel

  25 °/14 °

 • Hënë

  24 °/14 °

 • Martë

  23 °/11 °

Mediat

 • Policia 192

 • Emergjenca 194

 • Zjarrefikesit 193

SHPEJT DHE SAKTË...

Rreth Nesh