SHPEJT DHE SAKTË...

www.infokusi.com

Rreth Nesh

Kompania Mediale INFOKUSI është themeluar nga gazetarë me përvojë nëpër mediat e vendit dhe ato ndërkombëtare. Në Infokusi.com gjeni informacione nga zhvillimet, ngjarjet dhe temat që prekin direkt apo indirekt jetën e qytetarëve të vendit e më gjerë.

Të gjitha publikimeve në portalin Infokusi.com, hapësira e merituar u mundësohet në ueb faqen unike e disejnuar në mënyrë tejet moderne nga kompania KUTIA. Reklamimi i kompanive në Infokusi.com, u jep mundësinë që biznesi të njihet nga mijëra vizitorë në ditë.

Tashmë ky numër, falë kualitetit shtesë që prezanton INFOKUSI.COM, është shtuar dukshëm dhe vazhdon të jetë gjithnjë në rritje. Mbështetur në të kaluarën, duke realizuar të tashmen, dhe planifikuar qartë të ardhmen, www.infokusi.com është dhe do jetë ndër dritaret më kredibile informuese, edukative dhe argëtuese në rrafshin mediatik shqiptar.

Rëndësi të posaçme i kushtohet sidomos sektorit të ekonomisë dhe zhvillimit të saj, si segmenti kryesor për mirëqenien e çdo shoqërie.

Vizioni i portalit INFOKUSI.COM, mbetet i qartë, që të ofrojë të dhëna korrekte për zhvillimet e gjithëmbarshme në Kosovë, rajon por edhe më gjerë.

Portali INFOKUSI aktualisht ka nga mbi 250.000 vizita ditore, ndërsa trendi i rritjes nga lansimi i platformës ADRESARI si pako qe ofron edhe 4 shërbime të reja 100 % falas për qytetarët ka një rritje rekorde të vizitave nga muaji i parë dhe ky trend besojmë qe do të jetë në vazhdimësi nga 10 deri 25 % për çdo muaj. Këtë besim e bazojmë për faktin qe jemi unik në treg dhe si kompani qe ofron edhe 4 produkte tjera 100% falas për qytetarët.

250.000

vizita ditore

adresari.net

100% falas

Shkarkojeni Aplikacionin Adresari

Redaksia

 • Themelues

  Shkëlzen Dakaj

 • Kryeredaktor

  Zekirja Shabani

 • Redaktor

  Avdyl Pajaziti

 • Drejtor i Marketingut

  Lumbardh Morina

 • Gazetare

  Agnesa Çitaku

 • Gazetare

  Vjosa Kabashi

 • Gazetare

  Arjeta Shabani

 • Gazetar

  Hekuran Maliqi

 • Gazetar

  Egzon Morina

 • Gazetar

  Shefqet Balaj

 • Gazetar

  Dren Qerimi

Kontakti