Rozë

Rrëqeth Afërdita Paqarada, ka një mesazh tejet motivues për të gjitha gratë shqiptare

Autori: Ermirë Berisha 22:31 | 06 August 2022

Ajo që ishte misi i parë kosovar dhe inspirim për shumë gra Kosovare e që vazhdon edhe sot të mbetet e tillë, Afërdita Paqarada, e ftuar në emisionin Gratë N’Fokus me Era Berisha, përveç fjalëve motivuese gjatë emisionit ka dhënë edhe një mesazh tejet inspirues për të gjitha gratë shqiptare.

Pqarada ka porositur të gjitha gratë që të kujdesen për veten e tyre, ta kenë kujdes shëndetin dhe të jen vetvetja, shkruan Gazeta Infokus.

“Është shumë me rëndësi e thashë edhe më herët me u kujdesë për vetën, me ruajt shëndetin në mënyrë që me i ndihmu edhe mu jep porosi të tjerëve. Tjetra është e rëndësishme me qenë vetvetja edhe me jep dashni sa më shumë edhe me e vlerësu kohën edhe të afërmit që i kem përreth”, ka thënë Afërdita Paqarada./Gazeta Infokus/

Emisioni i plotë:

Të tjera