Lajme

Nga këto komuna janë 690 rastet e reja me Covid-19

Autori: Gazeta inFokus 15:09 | 17 November 2020

Në 24 orët e fundit nga 690 rastet e reja, 277 janë nga komuna e Prishtinës, komuna kjo që ka më së shumti të infektuar dhe që radhitet si komuna e parë.

Komuna e dytë me më së shumti të infektuar është Gjilani me 64  raste.

Podujeva është komuna e tret me 59 raste. Gjakova radhitet e katërta komunë me 55 raste.

“Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 277 raste, Gjilan 64 raste, Podujevë 59 raste, Gjakovë 55 raste, Pejë 40 raste, Ferizaj 27 raste, Fushë-Kosovë 25 raste, Viti 23 raste, Prizren 19 raste, Suharekë 16 raste, Lipjan 13 raste, Deçan 11 raste, Klinë 11 raste, Kamenicë 7 raste, Drenas 6 raste, Dragash 5 raste, Shtime 5 raste, Istog 4 raste, Mitrovicë 4 raste, Obiliq 4 raste, Rahovec 4 raste, Vushtrri 3 raste, Kaçanik 2 raste, Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat  Hani i Elezit, Kllokot, Novobërdë dhe Skenderaj”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së./Gazeta inFokus/

Të tjera