Uncategorized

Mjedisi i biznesit në Hong-Kong ruan gjallërinë

Autori: Gazeta inFokus 10:28 | 21 October 2021

Hong-Kong ka një klimë shumë aktraktive pêr biznesin e huaj dhe vazhdon të tërheqë investitorë dhe kompani nga vende të ndryshme të botës. 

Sekretari i Tregtisë dhe Zhvillimit Ekonomik Edward Yau u shpreh në një veprimtari të organizuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Hong-Kong e Makao se Hong-Kongu mbetet një vend ideal për të krijuar biznese nga kompanitë, pavarësisht ndikimeve të pandemisë së COVID-19.

Një sondazh i fundit tregon se numri i operacioneve të biznesit me kompanitë mëmë jashtë vendit dhe në pjesën kontinentale të Kinës është rritur me dhjetë për qind, duke arritur në më shumë se 9 000 që nga viti 2017.

Të tjera