Rozë

Ishte e dhënë pas Andit por Jasmina e zhveshë Erlindin në takim

Autori: Gazeta inFokus 22:37 | 22 February 2021

Jasmina tërhoqi vëmendjen dy javë më parë me puthjen që i dha Andit dhe ky i fundit bëri të njëjtën gjë mbrëmë.

Teksa mendonim se mes tyre po lindte diçka, Jasmina sot pati një takim me Erlindin që la shumë për të thënë.

Të dy u panë se kanë pëlqim ndaj njëri tjetrit. Ndërsa Jasmina e çoi një hap më tej, duke e zhveshur Erlindin.

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush

Të tjera