Fun & Video

Pylli në Japoni, një ndër më të bukurit në botë (Foto)

Autori: Gazeta inFokus 12:15 | 13 May 2017
Pylli i bambuve Sagano gjendet në veri-perëndim të Kiotos në Japoni dhe mbulon një zonë prej 6 km/katror

Ai është një nga ambientet mjedisore më të bukura në të gjithë Japoninë, jo vetëm për shkak të bukurisë natyrore, por edhe për shkak të fërshëllimës së erës që bëhet në momentin që ajo fryn nëpër bambutë e trasha.

Pylli i bambuve Sagano gjendet rreth 30 minuta me tren larg Kiotos.

Atje zhurma e çuditshme që vjen nga era dhe bukuria mahnitëse do t’ju bëjë që të futeni në mendime të thella dhe të shijoni këtë pamje mbreslënëse.

Etiketa:
Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Të tjera