Rozë

Me çka e ngop Anita – Ramushin?

Autori: Gazeta inFokus 22:38 | 20 May 2020

Anita Haradinaj është spikere lajmesh, fytyrë publike prej shumë vitesh, madje vite para se të lidhej me Ramush Haradinajn, shkruan “Kosovarja”.

Anita, karrieren e nisi në moshë të re dhe punës iu ças përhërë në mënyrë mjaftë profesionale.

Që kur prezantuesja e edicioneve të lajmeve i lidh me Ramush Haradinajn, interesi e vëmendja u rrit edhe më shumë.

Anita, është profesioniste e zonja, bashkëshorte e nënë e dedikuar, e madje shumë e mirë edhe në kuzhinë, ku gjithmonë ja del me sukses, edhe kur është fjala për pasul

Të tjera