Lifestyle

Ka edhe më keq! Për të gjithë ata që ankohen gjithë kohës, shihni këto foto..

Autori: Gazeta inFokus 11:01 | 04 December 2019

eta na përball me situata të ndryshme dhe ne shpesh ankohemi. Por ka një shprehje; Ka edhe më keq!

Këta njerëz janë duke kaluar një ditë me të vërtetë të keqe, dhe është e sigurt që do të jetë më e keqe se e juaja.

Të tjera