Fun & Video

Vetëm njerëzit me ‘fokus të mprehtë’ mund të dallojnë kafshën e fshehur mes trungjeve – në 7 sekonda

Autori: Gazeta inFokus 10:55 | 19 October 2023

Iluzionet optike shpesh mund të kërkojnë pak kohë për t’u zgjidhur.

Disa të tilla testojnë vëzhgimin dhe inteligjencën tuaj, ndërsa të tjerët janë thjesht argëtuese për t’u parë.

Tani enigma e fundit i ka lënë shumë njerëz “të hutuar”.

-Advertisement-

Imazhi po ju sfidon të gjeni qenin të fshehur mes trungjeve të drurit në shtatë sekonda.

Sigurohuni që të vendosni një kohëmatës dhe të na tregoni se si po kaloni në komente!

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Comodita në Gjermani shpalos koleksionin e produkteve të reja në panairin Heimtextil në Frankfurt

Të tjera