Lajme

Comodita në Las Vegas Market prezanton linjat e reja të dyshekëve për tregun amerikan

Autori: Gazeta inFokus 23:32 | 31 January 2024

Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

E vendosur në një kampus të klasit botëror dhe të avancuar, Las Vegas Market u ofron blerësve, stilistëve dhe ekspozuesve një përvojë efikase dhe bindëse të tregut. Ky panair prezanton mijëra produkte në kategori të ndryshme të shtëpisë nga më se 4.000 ekspozues dhe brende botërore.

Comodita në Las Vegas Market
Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

Comodita me një sipërfaqe prej 320 m2  po ekspozon një gamë të gjerë të dyshekëve më inovativë, jastëkëve dhe mbishtresave të dyshekëve të prodhuara me teknologjinë më moderne dhe duke ju përshtatur nevojave dhe kërkesave të tregut amerikan.

-Advertisement-

comodita las vegas
Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

Paraqitja dinjitoze edhe kësaj here ka vënë në shënjestër bashkëpunime potenciale, vizita të shumta nga klientë dhe përfaqësues të kompanive dhe brendeve të njohura të kësaj industrie.

comodita las vegas
Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

Përfaqësues nga Comodita shprehen të kënaqur se Comodita është kompania e parë kosovare me showroom-in e saj në panairin kryesor në industrinë e gjumit në SHBA. Këtë panair e konsiderojnë si destinacion perfekt për rritjen dhe zgjerimin në tregun amerikan. Ata theksojnë se arritjet e deritanishme ju dedikohen të gjithë punonjësve të cilët kanë kontribuar në zhvillimin dhe prodhimin e produkteve.

comodita las vegas
Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

Comodita tashmë është kompani e njohur në Amerikë sepse përveç eksportit në dyshekë, brendi posedon edhe një hapësirë prodhuese rreth 30000m2 në Houston të Texasit, ndërsa nga viti 2022 është kompania e parë kosovare me showroom-in e saj në panairin kryesor në industrinë e gjumit në SjBA.

comodita las vegas
Fabrika e dyshekëve Comodita po merr pjesë për të katërtën herë me radhë si ekspozuese në një ndër panairet më të mëdha në botë World Trade Market, në Las Vegas, Nevada.

Las Vegas Market është i hapur për vizitorët nga data 28 janar deri më 1 shkurt.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI

Të tjera