Lifestyle

Të fortët e pasluftës në Kosovë dhe traumat e karaktereve njerëzore erdhën në shfaqjen ‘Bordel Ballkan’

Autori: Gazeta inFokus 10:05 | 29 April 2017

Komandanti dhe ushtria e tij kanë bërë gërdinë aty ku paraqitej situata. Lufta është për meshkuj, ndërsa gratë presin në shtëpi. Dhe kur bëhet për luftë e fundit në Kosovë, komandanti është larguar drejt frontit me ushtarët e tij, por në shtëpinë e tij po bëhet zallamahi.

Gruaja e tradhton, fëmijët kanë nisur ta harrojnë, në kafenë e qytetit ka muzikë e prostitucion, dhe ka shanse që komandanti të kthehet i vdekur. E kur Astrit Kabashi – në rolin e komandantit, kthehet i fuqishëm fitimtar prej betejës, gruaja e tij do të tjetërsohet. Më nuk është një kurvë, por një shenjtëreshë, më jo një mëkatare por një grua e devotshme që sheh burrin ti kthehet nga lufta edhepse vetë thotë se nuk dëshiron që kjo të ndodhë, derisa bën seks me tjetrin dhe planifikon komplotin kundër burrit.

Formula 1 vjen në Artmotion më “i çmendur” se kurrë

Të tjera