Ekonomi

Shqyrtohet raporti i BQK-së

Autori: Gazeta inFokus 07:17 | 28 September 2022

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Raportit Vjetor i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2021, shqyrtimi i Raportit të shpenzimeve të Kuvendit për 6 mujorin e parë të vitit 2022, shqyrtimi i Raportit Vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2021 dhe Votimi i Raportit Vjetor Financiar i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2021.

Mbledhje fillon në ora 10:00.

Të tjera