Lifestyle

Sa minuta zgjat seksi i shqiptarëve

Autori: Gazeta inFokus 14:06 | 22 May 2020

Siç mund ta keni lexuar në një tjetër artikull, në kohërat moderne, tek burrat është i pranishëm presioni për të zgjatur sa më shumë në shtrat. Jo më kot Missy Elliott këndonte dikur “se ajo nuk do e donte kurrë një burrë ‘1 minutësh’…”. Një pjesë e mirë e njerëzve kanë frikë të shkojnë tek dhoma e gjumit, nga frika se mos dalin shumë shpejt.

Referuar një sondazhi në Anabel, seksi i pjesës më të madhe të shqiptarëve zgjat diku tek çerek ore (34%).

Më shumë se 15 minuta, rreth 30 ose më shumë, zgjat për 25% dhe referuar këtyre shifrave, situata duket e kënaqshme.

Rezultatet e tjera i shihni në këtë tabelë:

Sigurisht që shifrat mbi kohëzgjatjen janë të ndryshme. Sipas një studimi në vitin 2008 në Kanada, thuhet se: seksi i shkurtër zgjat 1-2 minuta, seksi “i përshtatshëm” zgjat 3-7, ai “i dëshirueshmi” shkon deri në 13 minuta, ndërsa seksi i gjatë deri në 30 minuta.

Gjithashtu referuar një tjetër studimi të Dr. Brendan Zietsch në Universitetin e Queensland-it, koha mesatare është 5.4 minuta.

Të tjera