Fun & Video

Ky beqar mbush qytetin me postera për të gjetur një grua!

Autori: Gazeta inFokus 14:14 | 06 January 2022

Kur shumica e njerëzve shkojnë në kërkim të dashurisë, ata i drejtohen aplikacioneve për takime ose uebsajteve për mblesëri, por Muhamed Malik po ndjek një rrugë krejtësisht të ndryshme.

Beqari 29-vjeçar nga Londra ka përdorur pankarta dhe reklama në qytetin e Birminghamit në Mbretërinë e Bashkuar për t’u reklamuar tek të interesuarat e mundshme. Malik thotë se i pëlqen ushqimi, shakatë e mira, si dhe dikush që të mësojë më shumë për besimin e tij mysliman.

Reklamat shkruajnë: “Më shpëto nga një martesë me mblesëri” dhe mbajnë gjithashtu kontaktin në faqen e tij të internetit, kështu që gratë e mundshme mund ta kontaktojnë dhe të zbulojnë se çfarë kërkon.
Në një video në faqen e internetit, e cila quhet “Gjej një grua për Malikun”, londinezi thotë se është një sipërmarrës, një person që i pëlqen ushqimi, njeri fetar dhe po kërkon dikë që pëlqen mënyrën islame të jetës.

Në lidhje me arsyen pse ai ka zgjedhur një metodë kaq jofetare për të gjetur një partner, Malik thotë në faqe: “Unë thjesht nuk e kam gjetur ende vajzën e duhur. Është e vështirë. Më duhej të merrja një pankartë për t’u parë!”
Malik thotë gjithashtu se ai është i interesuar për “personalitetin dhe besimin” mbi çdo gjë tjetër dhe siguron se ai është një person serioz.
Beqari i kualifikuar gjithashtu e bën të qartë se nuk është kundër martesave me mblesëri, por thotë se fillimisht ai po kërkon të gjej vetë dikë.

Të tjera