Fun & Video

Do të habiteni sa shumë plastikë ka në oqean (Video)

Autori: Gazeta inFokus 09:44 | 16 May 2017
Në janar të vitit 1992 një anije po lundronte nga Hong Kongu për në Uashington. Atë e goditën rrufetë, si dhe 28,800 lodra banjoje zbarkuan në oqean.

Kjo është vetëm sinjali i parë i ditur botërisht se oqeanet po ndoteshin nga plastika, pavarësisht faktit se gjithnjë është ndotur, ndonëse në masë shumë më të vogël.

Në videon më poshtë do të njiheni me të gjitha detajet, se kur dhe si është bërë ndotja, e sa shumë ka plastikë në oqeane.

 

-Advertisement-

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Etiketa:
Presidenti i UNI z. Alejtin Berisha, folës mbi temën “Women’s Role in Artificial Intelligence Development” në DOKUTECH, edicioni i 11-të

Të tjera