Ekonomi

Komuna e Kamenicës blen mbi 10 mijë euro instrumente muzikore

Autori: Gazeta inFokus 15:25 | 22 May 2024

Komuna e Kamenicës ka blerë pajisje muzikore në vlerë mbi 10 mijë euro.

Kontrata për “Furnizim me instrumente muzikore dhe mirëmbajtja e tyre” i është dhënë kompanisë ” INFINITT ” SH.P.K me seli në Prishtinë, shkruan Gazeta Infokus.

-Advertisement-

Për 10 mijë e 740 euro sa është vlera e përgjithshme e kontratës kjo kompani do të furnizojë komunën me instrumente muzikore dhe si dhe do ti mirëmbajë ato.

Fillimisht vlera e parashikuar e kontratës ka qenë 10 mijë e 550 euro derisa sipas njoftimit oferta më e ulët ka qenë ajo e 10 mijë e 740 euro.

 

Se për çfarë i duhen komunës së Kamenicës këto intrumente muzikore, Gazeta INFOKUS ka provuar që të kontaktojë me zyrtarin e prokurimit të kësaj kontrate, Urim Thaqin, mirëpo i njëjti nuk ka qenë i qasshëm.

Kontrata është nënshkruar me 20 maj derisa tenderi është dhënë me procedurë të hapur./Gazeta Infokus/

 

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
E treta e verteta, shpallet fituesi I trete I Lojes Shperblyese se Artmotion?

Të tjera