Lajme

Këto janë koalicionet parazgjedhore për zgjedhjet e 11 qershorit

Autori: Gazeta inFokus 01:38 | 17 May 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se është përmbyllur periudha e deklarimit të Partive Politike për Koalicione, 11 maj – 16 maj.

Gjatë kësaj periudhe, në Zyrën për Regjistrim të Partive dhe Certifikim këto Parti Politike kanë deklaruar Koalicionet si në vijim:

Intervistë me Prof. Dr. Vasil Iliev – Prolapsi i organeve gjenitale tek gratë

Të tjera