Lajme

Këta janë kandidatët për drejtor të përgjithshëm të RTK-së

Autori: Gazeta inFokus 12:03 | 11 June 2022

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) ka përpiluar listën e kandidatëve për Drejtor të Përgjithshëm të RTK-së.

Në një komunikatë për media nga ky bord kanë njoftuar për kandidatët që kanë plotësuar kushtet dhe që do të ftohen në intervistë.

Më poshtë gjeni listën e plotë:

1. Adriana Kutllovci

2. Arbëreshë Arifi-Teli

3. Arta Bajrami

4. Bekim Hasani

5. Bekim Shehu

6. Naser Thaci

7. Shkumbin Ahmetxhekaj

8. Valentina Saracini

9. Ylli Kaloshi

Të tjera