Lajme

Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

Autori: Gazeta inFokus 17:06 | 20 December 2023

UNI – Universum International College me krenari ka organizuar edicionin e parë të ngjarjes serike ‘Mayor’s Talk’’, duke ftuar Kryetarin e nderuar të Prishtinës, z. Përparim Rama. Ngjarja ka ndodhur më 20.12.2023 dhe ka shënuar një hap të rëndësishëm në angazhimin e vazhdueshëm të UNI për të siguruar studentëve perspektiva të vlefshme në sfidat dhe sukseset e udhëheqësve të shquar.

Kryetari Perparim Rama prezantoi një diskutim që nxit mendjen, duke reflektuar mbi karrierën e tij, sfidat unike të ballafaqimit gjatë mandatit të tij dhe rrugën frymëzuese që e çoi atë në krye të udhëheqjes komunale të Prishtinës. Seria ‘Mayor’s Talk’’ në UNI synon të sjellë për studentët përvojat e botës reale, duke nxitur një kuptim më të thellë të udhëheqjes, qeverisjes dhe përfshirjes së komunitetit.

Gjatë ngjarjes, Kryetari Rama ndau shprehje motivuese dhe momente kyçe nga karriera e tij, duke ofruar studentëve një pasqyrë në detajet e udhëheqjes së një qyteti. Përgjigjet e tij në përballje me sfidat, nxitja e bashkëpunimit dhe ndryshimi pozitiv bënë përshtypje te audiencat prezente në ngjarje.

-Advertisement-

Seria ‘Mayor’s Talk’’ në UNI është pjesë e një nismë të vazhdueshme për të sjellë kryetarë me ndikim nga qytete të ndryshme për të ndarë përvojat e tyre nga komuniteti për studentat. Kjo platformë unike mundëson studentëve të fitojnë njohuri nga liderët që kanë kaluar sfidat e shërbimit publik.

UNI – Universum International College menaxhohet dhe fuqizohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës (ASU), i rankuar si Universiteti Nr.1 në SHBA për inovacion.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Vrasja e Lulzim Fejzullahut, vjen reagimi i parë nga ministrja Haxhiu

Të tjera