Ekonomi

Gjysmë milioni euro për pastrimin e konvikteve (Dokument)

Autori: Gazeta inFokus 09:41 | 03 October 2019

Gati gjysmë milioni euro ka planifikuar ti shpenzoi Qendra e Studentëve në Prishtinë, për mirëmbajtjen higjienike të objekteve ku janë vendosur studentët e Universitetit të Prishtinës.

Sipas njoftimit për kontratë të këtij institucioni, janë hiq më pak se 450 mijë euro në dispozicion për tri vitet e ardhshme, për kompanitë që do të garojnë të fitojnë këtë tender, shkruan Gazeta inFokus.

Ndërkaq, është paraparë që me këto para të bëhet pastrimi i të gjitha hapësirave të brendshme dhe të jashtme sipas specifikacionit të dosjes së tenderit.

Cilado kompani që do të fitoi të drejtën për të kryer punët, në tri vitet e ardhshme do të jetë e obliguar që të mirëmbajë në mënyrë sa më të mirë për studentët./ Gazeta inFokus/

Të tjera