Fun & Video

Burri nga Kuvajti u martua me 4 gra për shkak se ish gruaja e tij tha se askush nuk do të pranonte të martohej me të!

Autori: Gazeta inFokus 13:58 | 19 July 2021

Një qytetar 28-vjeçar i Kuvajtit vendosi të provojë gruan e tij se ka një grua që do të pranojë të martohet me të. Për më tepër, ai gjeti katër gra. I riu u martua me katër gra pasi gruaja e tij u largua nga ai disa muaj pas martesës së tyre.

“Gruaja tha se askush nuk do të pranonte të martohej me të”

Në një përpjekje për të marrë hak, burri 28-vjeçar Kuvajt u martua me katër gra që lejohet sipas ligjit të Sheriatit. Dhëndri vendosi të bënte një martesë të madhe dhe shpenzoi mbi 27,000 dollarë për një muaj mjalti.

Të tjera