Lajme

Black Friday në Artmotion vjen me ofertën më të jashtëzakonshme në treg, Pakon Kampion

Autori: Gazeta inFokus 15:37 | 24 November 2021

Black Friday në Artmorion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme te të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon me atraktive në treg, Pakon Kampion.

Pako Kampion e cila i ka internet me shpejtësi deri ne 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e të cilave janë me ekskluzivitet në Artmotion si Liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba, Superligën e Kosovës në futboll, Basketbolli i Kosovës, dhe Ligën Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet, seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.

Kjo ofertë e cila fillon sot më 24 Nëntor dhe zgjatë deri më 27 Nëntor vjen me një zbritje të çmimit nga 24.90 EUR në muaj në 14.90 EUR në muaj.

Pra do të kemi 10 EUR zbritje në pagesë mujore, si dhe nga 249.90 EUR në 149.90 EUR, pra 100 EUR zbritje në pagesë vjetore.

Të gjithë ata të cilët abonohen në pakon kampion për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion t’i përcjellin sportin me ligat me atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.

Vlen të theksohet se sot Artmotion ka shërbimin me të mirë në treg sa i përket ofrimit të programit kualitativ, internetit stabil dhe të qëndrueshëm.

Ju presim në të gjitha pikat e shitjes se Artmotion si dhe telefononi pa pagesë në 0800 20 600

Knej O’ Loja.

Të tjera