Fun & Video

21 foto shokuese, që po çudisin botën. I shpjegoni dot?

Autori: Gazeta inFokus 13:05 | 10 January 2020

Jeta na përball me situata situata nga më të çutidshmet. Në zonat urbane, ku jetojnë me miliona njerëz, ne marrim përshtypje dhe emocione të ndryshme.

Fotot e mëposhmtme janë vërtetë befasuese dhe vështirë t’i shpjegosh.

Të tjera