Shëndetësi

Shenjat e hershme të multisklerozës

Autori: Gazeta inFokus 12:26 | 17 May 2017

Sëmundja e sklerozës së shumëfishtë prek shumë persona në tërë botën.

Shoqëria Kombëtare e Multi Sklerozës thotë se në tërë botën, çdo orë një person diagnostifikohet me sklerozë të shumëfishtë.

Kjo sëmundje nuk është e përcaktuar në një mënyrë të vetme dhe është e vështirë, gati e pa shpjegueshme se nga çfarë shkaqesh shfaqet.

Mirëpo, janë disa shenja të hershme që tregojnë se po përballeni me sklerozë të shumëfishtë.

Humbja apo dobësimi i të shikimit është njëra ndër to.

Gjithashtu, probleme me balancën apo drejtpeshimin janë një tjetër shenjë e skelrozës së shumëfishtë.

Mos rezistenca ndaj temperaturave të ngrohta është shenjë tjetër se potencialisht mund të jeni duke u përballur me multi sklerozë.

Etiketa:
Marsi sjellë Magjinë në ETC

Të tjera