Lajme

Nëntori sjellë Magjinë në ETC

Autori: Gazeta inFokus 17:08 | 28 October 2021

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme

Shfleto Fletushkën Online:https://bit.ly/2ZxVGQQ

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura  me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC ,kjo javë nga data 29 Tetor deri me 4 Nëntor do të jetë më argëtuese në npërcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata ,mundësi të jeni fituesi Çasteve Magji ketë 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë Dhurata dhe surpriza .


Ofertatmundt’ipërcjellni perms faqes zyrtarewww.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/2ZxVGQQ

Në Faqën Zyrtarenë Facebook :https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtarnë YouTube:https://bit.ly/34oDmr7

Me pak magji ,ju do të kurseni shumë në ETC

Të tjera