Auto&Tech

Masa e re. Për çfarë do të paguajnë përdoruesit e Facebook dhe Instagram!

Autori: Gazeta inFokus 10:28 | 20 February 2023

Përdoruesit e Instagram dhe Facebook tani do të mund të paguajnë për të marrë konfirmimin nga kompania Meta, e cila njihet me shenjën blu.

Meta Verified do të kushtojë 11,99 dollarë në muaj në ueb, ose 14,99 dollarë për përdoruesit e iPhone. Ky rregull i ri do të hyjë së pari në Australi dhe Zelandën e Re këtë javë.

Mark Zuckerberg, shefi ekzekutiv i Meta, tha se kjo masë do të përmirësojë sigurinë dhe origjinalitetin në aplikacionet e mediave sociale.

Lëvizja vjen pasi Elon Musk, pronar i Twitter, zbatoi një sistem verifikimi me pagesë në nëntor 2022.

Shërbimi i abonimit me pagesë i Meta nuk është ende i disponueshëm për bizneset, por çdo individ mund të paguajë për verifikim.

Distinktivët ose shenjat blu janë përdorur si mjete verifikimi për llogaritë e profilit të lartë për të nënkuptuar vërtetësinë e tyre.

Abonimi do t’u jepte përdoruesve që paguajnë një distinktiv blu, rritje të shikueshmërisë së postimeve të tyre, mbrojtje nga imituesit dhe akses më të lehtë në shërbimin ndaj klientit, tha Meta në një postim në faqen e tyre të internetit.

Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Të tjera