Lajme

‘KosovaMed Healthcare’ në eventin e pajisjeve të fjalës së fundit shkencore dhe tekonologjike, ‘Kongresi Evropian i Radiologjisë’

Autori: Gazeta inFokus 16:05 | 29 February 2024

KosovaMed Healthcare është duke marrë pjesë në ngjarjen madhore vjetore të pajisjeve teknologjike dhe shkencore të fjalës së fundit rë Rdiologjisë, në Kongresin Evropian të Radiologjisë.

Ky kongres tash e sa vite promovon dhe koordinon veprimet shkencore, intelektuale dhe profesionale të radiologjisë.

KosovaMed Healthcare është njëra ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë që pajis intitucionet shëndteësore me pajisje teknologjike mjekësore.

-Advertisement-

Qëllimi i KosovaMed Healthcare është përmirësimi dhe ngritja e standardeve të kujdesit shëndetësor, duke ofruar inovacionet teknologjike më të reja përmes partnereve tanë shumëvjeqar si: Apelem, Bistos, Cefla, Chison, Cisa, DMS Imaging, Emed, Enraf Noniu, Fiegert Endotech, FujiFilm value from innovation, Genoray, Interacoustics, Loëenstein, NewTom, Novos, Otopront, Richard Wolf dhe shumë të tjerë.

www.kosovamed-hc.com

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI

Të tjera