Rozë

Gëzimja dhe Hami prindër për herë të dytë

Autori: Gazeta inFokus 19:30 | 18 March 2023

Sot, për herë të dytë morën epitetin prindër Gëzimja dhe Hami.

Ata u bekuan me një djalë që vendosën ta quajnë Jon.

Kujtojmë se çifti kanë edhe një vajzë të quajtur Ema.

42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera