Rozë

Çfarë po bën Soni Malaj në Prishtinë?

Autori: Gazeta inFokus 20:34 | 18 March 2023

Soni Malaj, ka postuar disa fotografi në Instagram.

Ajo ka ndarë edhe lokacionin për ndjekësit e saj, dhe ndodhet në Prishtinë.

Soni shihet e rrethuar nga disa lule, në një vend mjaftë luksoz.

Por çfarë po bënë Soni në Prishtinë?!

Ndonjë projekt i ri, apo ka ndonjë kosovarë që i ka marrë zemrën, kjo mbetet të shihet në ditët në vazhdim.

42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera