Foto e Dites

Abigail Ratchford dhe Demi Rose

Autori: Gazeta inFokus 10:23 | 04 July 2017

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Presidenti i UNI z. Alejtin Berisha, folës mbi temën “Women’s Role in Artificial Intelligence Development” në DOKUTECH, edicioni i 11-të

Të tjera