Lajme

ZRrE i jep licencën “Elektroseverit” për katër komunat veriore

Autori: Gazeta inFokus 14:19 | 24 June 2022

Bordit i Zyrës së Rregullatorit për Energji me pesë vota për dhe asnjë kundër ka aprovuar licencën për furnizim me energji elektrike për “Elektrosever” për katër komunat veriore.

Kryesuesi i ZRrE-së, Ymer Fejzullahu tha ky proces ka qenë i stërzgjatur.

“Territori që mbulon kjo licencë është e konsumatorëve të Zveçanit, Zubin Potokut, Leposaviqit dhe Mitrovicës Veriore, ky proces ka qenë i stërzgjatur. Duhet të ritheksohet se kjo licencë ka të bëjë me furnizimin në katër komunat me çmime të parregulluar, që do të thotë se konsumatorët e këtyre komunave do të furnizohet me çmime të cilat ofrohen nga ky furnizues, por duhet të ritheksohet se tarifat do të jenë obligative dhe do të implementohen në gjithë territorin e Republikës së Kosovës”, tha ai.

Të tjera