Lajme

BKT Kosova synon të rrisë ndërgjegjësimin lidhur me çrregullimet e spektrit të autizmit në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin

Autori: Gazeta inFokus 16:45 | 02 April 2024

Në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin, BKT Kosova rikonfirmon angazhimin e saj për të ofruar mbështetje thelbësore për individët me nevoja të veçanta në Kosovë. Duke kuptuar rëndësinë e përkrahjes për ata që kanë nevojë, BKT Kosova vazhdon përpjekjet e saj të vazhdueshme për të ofruar mbështetje financiarë për individët me nevoja të veçanta, kësaj rradhe duke u fokusuar tek ata të prekur nga autizmi.

Duke bashkuar forcat me OJQ-në Autizmi, banka synon të japë përkrahje të prekshme në jetën e individëve me autizëm dhe familjeve të tyre, duke avokuar për të drejtat e tyre dhe duke siguruar qasje në burimet dhe mundësitë thelbësore.

Në përputhje me vlerat thelbësore të përgjegjësisë sociale dhe fuqizimit të komunitetit, BKT Kosova njeh rëndësinë e Ditës Botërore të Ndërgjegjësimit të Autizmit si një mundësi për të rritur ndërgjegjësimin rreth çrregullimit të spektrit të autizmit dhe për të promovuar pranimin, përfshirjen dhe mirëkuptimin brenda shoqërisë. Përmes partneritetit të saj të vazhdueshëm me OJQ-në Autism, BKT Kosovë vazhdon të mbrojë kauzën e ndërgjegjësimit dhe mbështetjes për autizmin.

-Advertisement-

Ndërsa përkujtojmë Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin, BKT Kosovë mbetet e palëkundur në angazhimin e saj për të mbrojtur të drejtat dhe mirëqenien e individëve me autizëm dhe nevoja të tjera të veçanta, duke punuar pa u lodhur për të krijuar një shoqëri më gjithëpërfshirëse për të gjithë.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
BKT Kosova vlerësohet për herë të tretë "Banka e Vitit 2023 në Kosovë" nga The Banker

Të tjera