Ekonomi

U miratua projektligji, ky do të jetë buxheti për vitin 2022

Autori: Gazeta inFokus 19:15 | 25 November 2021

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në shqyrtim të parë projektligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro.

Të tjera