Lajme

TEB sjellë edhe kartelën prestigjioze VISA Infinite

Autori: Gazeta inFokus 17:04 | 21 September 2023

Kredit kartela më e fuqishme bankare në botë me mundësi infinite për klient, VISA Infinite ateron në Kosovë nëpërmjet Bankës TEB.

Banka TEB, lidere e pakontestueshme në sektorin e kartelave bankare në Kosovë, prej sot do të ofrojë edhe kredit kartelën VISA Infinite, një vlerë e shtuar që për herë të parë ofrohet në tregun bankar në Kosovë.
Ndryshimet teknologjike dhe mundësitë e reja inovative në sektorin global të kartelave bankare, ishin obligim që TEB të sjellte në Kosovë kartelën e kreditit më të avancuar në botë, VISA Infinite.

Kartela VISA Infinite është niveli më i lartë i kredit kartelës në Kosovë që ofrohet nga bankat komerciale. Infinite është kartela e parë metalike në tregun e kartelave bankare në Kosovë, por kryesorja mbetet te potenciali që i ofrohet klientëve gjatë përdorimit të saj me një limit të lartë krediti, sigurimin jetësor në udhëtim dhe sigurimin shëndetësor gjatë udhëtimit, zgjatjen e garancisë së produkteve, aksesin në mbi 1,000 Aeroporte “Lounge”, qasje në rrjetin global të ATM-ve, të drejtën e komunikimit të privilegjuar personal të urgjencës globale pa marrë parasysh ku gjendet klienti.

-Advertisement-

Visa Infinite është kartela ideale për klientët që dëshirojnë përfitimet më ekskluzive. Kartela ofron një larmi të paparë përfitimesh dhe shërbimesh luksoze që i përshtaten nevojave dhe stilit të klientëve mbajtës të kartelës VISA Infinte.

Për më shumë informata rreth përfitimeve të cilat i ofron Visa Infinte klikoni këtu.

Ne në Bankën TEB që nga promovimi i Starcard më 2008, vazhdojmë të sjellim shërbimet bankare unike dhe ekskluzive të ofruara për klientët tanë dhe VISA Infinite është një në vazhdimësi për përdorimin e privilegjeve të shtuara.

Lansimi i Visa Infinite pasqyron njohjen e Bankës për rëndësinë e plotësimit të nevojave të klientëve të saj. Përveç përfitimeve dhe shërbimeve luksoze që u ofrojmë klientëve tanë nëpërmjet kësaj kartele, ne ju ofrojmë atyre përfitime të shumta të teknologjisë dhe zhvillimeve më të fundit të pagesave
elektronike në botë.

TEB Bankë për një botë në lëvizje!

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Shkolla Finlandeze lanson programin IMPACT: Tani edhe në gjuhën shqipe, me çmim të përballueshëm

Të tjera