Shëndetësi

Sot Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

Autori: Gazeta inFokus 10:20 | 12 May 2017

12 Maji është Dita Ndërkombëtare e Infermiereve. Kjo ditë mbeti për shkak të ditëlindjes së Florence Nightingale, e cila njihet edhe si themeluesja e infermierisë në botë.

Përafërsisht 2/3 e punëtorëve në QKUK, apo 60% të gjithë të punësuarve janë infermiere dhe kjo shifër flet për fuqinë potenciale që kanë.

Artmotion platforma më e pasur sportive në shqiptari

Të tjera