Sport

Shumë pak ditë deri në fundin e muajit Prill: Çka ka rëndësi kjo kaq shumë?

Autori: Gazeta inFokus 13:26 | 20 April 2023

Rëndësi ka shumë sepse po vjen fundi i një fillimi të mirë, ku për të gjithë klientët që veçse janë bërë pjesë e pakos Premium Plus në Artmotion, ata po i pret loja shpërblyese prej 10.000€ CASH! Pooo, mos mendoni se kjo nuk vlen për ty? Sepse edhe ju mund të bëheni pjesë, duke vizituar këto ditë apo SOT, dyqanin më të afërt të Artmotion, dhe të abonoheni në Premium PLUS. Ku, ju menjëherë bëheni pjesë dhe kandidat me shumë potencial për të fituar plot 10 mijë EURO cash!

Pra, në rast se nuk keni mundur të merrni informatën e plotë, mund ta gjeni këtu përsëri, si: Artmotion nga data 5 Prill ka filluar me lojën për të fituar 10.000€ cash për të gjithë klientët e pakos Premium PLUS, të cilët në mënyrë automatike janë pjesë e lojës! Mirëpo, edhe ju mund t’i bashkangjiteni shumë thjesht, leht dhe shpejtë, duke vizituar dyqnanin më të afërt të Artmotion, në rast se jeni klient aktual ju mund të kaloni nga pako aktuale në pakon Premium Plus, apo ju mund të bëheni klient i Artmotion direkt duke u abonuar direkt në pakon Premium PLUS!

Shpallja e fituesit do të përzgjidhet përmes shortit, i cili do të transmetohet në OXYGEN SHOW nga Besim Dina. Si dhe, në fund të muajit fituesi do të shpallet publikisht edhe në uebfaqen www.artmotion.net, e po ashtu, në të gjitha rrjetet sociale të Artmotion!

Të gjithë atyre që bëhen pjesë e lojës së madhe prej 10.000€ CASH, Artmotion, ju uron shumë fat dhe suksese, si dhe ju falenderon për besnikërinë tuaj, ndaj Artmotion

Vizitoni pikat e shitjes së Artmotion për t’u informuar më shumë, apo kontaktoni në 080020600!

#Artmotion

#10mijeCASH

www.artmotion.netAnëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Universiteti #1 në SHBA për impakt global vjen në Kosovë?

Të tjera