Fun & Video

Përdoruesi i Google Maps identifikon portën misterioze, çfarë mund të jetë?

Autori: Gazeta inFokus 09:53 | 04 October 2021

Një përdorues i Google Maps ka identifikuar përmes faqes një portë misterioze.

Sipas mediave të huaja, fotoja që tregon portën misterioze u ngarkua në faqen Reddit duket se është gdhendur në një strukturë guri në mal.Disa persona me këtë rast, gërmuan në internet për të gjetur se çfarë mund të ishte ajo se çfarë panë.

Njëri prej tyre hamendësoi se porta duket se gjendet në Turqi midis qytetit Burdur dhe Denizli. “Ka shumë qytete të lashta greke në atë pjesë të vendit: kjo gjë mund të jetë pjesë enjë vendi të tillë arkeologjik.” Më i afërti duket se është ‘Kibyra’, por është ende shumë larg.

Ndërkaq, një tjetër pretendoi se kjo portë misterioze gjende në planetin Uran

Të tjera