Shëndetësi

Pajisja që ndihmon nënat t’i dëgjojnë fëmijët e tyre duke qarë gjatë natës

Autori: Gazeta inFokus 15:49 | 13 May 2017
Shkenca zbuloi një aparat dëgjimi të ri, i projektuar për t’i ndihmuar nënat t’i përcjellin më mirë fëmijët e tyre gjatë natës, e në rast se ata qajnë pajisja do t’i lajmrojë prindërit.

Projektuesi i aparatit të dëgjimit, Dr. Caroline Wheaton, tha në një intervistë ekskluzive. “Epidemia e njerëzve që nuk janë në gjendje të dëgjojnë fëmijët e tyre duke qarë gjatë natës është një kusht kronik që ndikon miliona prindër”, tha ajo.

Këto pajisje dëgjimore janë në dispozicion në barnatore në mbarë Shtetet e Bashkuara.

Kur u pyetën rreth shitjeve të parashikuara, Dr Wheaton ishte i sigurt. “Në sprovat tona klinike, kemi vërejtur se përdorimi i aparateve të dëgjimit uli dhimbjet e kokës misterioze të natës që vuajnë shumë gra. Ky është një lajm interesant.”

Etiketa:
Barazo faturën në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Të tjera