Lajme

Nisin procedurat për shkarkimin e Ilir Metës

Autori: Gazeta inFokus 10:39 | 03 May 2021

Partia Socialiste ka konkretizuar nismën për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Së fundmi Konferenca e Kryetarëve ka futur kërkesën e 47 deputetëve në kalendarin e punës së Kuvendit.

Kontrata për ndërtimin e ujësjellësit në Pejë që do të nënshkruhet në vitin 2079?

Ndërkohë Konferenca e Kryetarëve miratoi po ashtu programin e punës së Kuvendit për periudhën 10 maj-9 korrik 2021 dhe kalendarin e punimeve për periudhën 4-21 maj 2021.

Konferenca vendosi zhvillimin e seancave plenare në datat 4 maj, 6 maj, 13 maj dhe 20 maj 2021.

Të tjera