Lajme

Java e Pastrimit vjen me shumë zbritje!

Autori: Gazeta inFokus 12:00 | 30 April 2021

Për Javën e PASTRIMIT, me qindra produkte të higjienës shtëpiake, tashmë i gjeni me shumë zbrite në rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store. Oferta e pastrimit përfshin një gamë të gjerë të produkteve dhe pajisjeve të nevojshme, të cilat janë të domosdoshme për pastërtinë e shtëpisë tuaj!

 

JAVA E PASTRIMIT! 🧽🧹🧴💦✨🏠

…për një ambient të shëndetshëm 🌟🌟
⏰Oferta vlenë nga data 30 Prill – 6 Maj 2021!

#vivafreshstore #sale #zbritje #offer #pastrimi

Posted by Viva Fresh Store on Thursday, April 29, 2021

Java e PASTRIMIT, ka filluar me 30 prill dhe përfundon me 6 maj 2021. Për më shumë,

shikoni dhe shfletoni ofertat me produkte dhe pajisje higjienike në faqen zyrtare në

‘ facebook ’ dhe ‘ instagram ’.

Viva Fresh Store

Përfito më tepër!

Të tjera