Auto&Tech

Ja se si secili mund të tregtojë me aksionet e Apple në tregun botëror!

Autori: Gazeta inFokus 10:36 | 16 May 2017

Në dhjetë muajt e fundit aksionet e Apple u rritën gati 50%, dhe vlera në treg e kompanisë për herë të parë ka tejkaluar 800 miliard $.

Filloni edhe ju të tregtoni në tregjet botërore në kohë reale me aksionet e çmimeve të Apple, krejtësisht falas. Krejt çka duhet të bëni është të klikoni këtu, për të plotësuar formularin e shkurtër dhe ju automatikisht do të merrni një llogari demo për tregtimin, me hapa të detajuar nga udhëzuesi. Provoni aftësitë tuaja investuese në tregun e aksioneve, ndoshta tek ju mund të jetë një  Warren Buffett apo George Soros.

A e keni ditur se: Njeriu i cili fitoi më së shumti në tregun botëror është George Soros, i cili  në një ditë ka fituar një miliard dollarë.

Pritjet para lancimit të iPhone-it të ri

 

Në tre muajt e parë të këtij viti, kompania Berkshire Hathaway dhe Warren Buffett, kanë rritur aksionet e Apple nga 7.1 miliardë në 19.1 miliardë dollarë. I njohur si një nga investitorët më të suksesshëm në histori, Warren Buffett, interesi i tij në këtë kompani në një masë të madhe ka ndikuar për investitorë të tjerë dhe në këtë mënyrë  ka  inkurajuar më tej rritjen e çmimeve të aksioneve.

Investitorët në këto kompani të mëdha janë shumë të ngazëllyer për suksesin e pritur të gjeneratës së re të iPhone, i cili sipas pritjeve pritet të arrijë një sukses të madh. Është vlerësuar se mbi 300 milion përdorues të vjetër pritet të kalojnë në pajisjen e re.

Regjistrohu këtu dhe  provoni dorën tuaj të aftësë prej investitori në bursën tregtare dhe tregtoni me çmimin e aksioneve të kompanisë më të vlefshme në botë.

A e keni ditur se: Në tregun botëror, ju mund të tregtoni nga çdo pikë në planet, ju duhet vetëm lidhje interneti dhe një kompjuter apo telefon celular smart.

3 modele të reja

 

Pritet që në fund të këtij viti, Apple të lancoi tre modelet e reja të iPhone, njëri prej të cilëve do të jetë edicioni “ditëlindje” me karakteristika premium. Njerëz të njohur me punën e kompanisë besojnë se të dy modelet do të jenë me një version të zgjeruar të iPhone 7 aktual, dhe e treta duhet të vazhdojë të jetë një model krejtësisht i ri me një lloj të ri ekrani, qelqi të lakuar dhe një kamera të përmirësuar. Kamera e prapme e dyfishtë, ka të ngjarë që të vendoset vertikalisht në vend se horizontalisht, të cilat do të përmirësojnë cilësinë e fotografive. Kamera e dyfishtë do të përdoret gjithashtu edhe  perpara.

A e keni ditur se: Në tregun botëror mund të tregtoni edhe kur çmimi i aksionit rritet edhe kur ai bie? Po, kështu është. Në tregun botëror nuk tregtoht fizikisht, por me çmimin e tyre dhe në bazë të së ciles që ju mund të realizoni një fitim të mundshëm kur aksionet jane në rritje, ose kur bien.

Të dhënat e biznesit të Apple

 

Në fillim të majit, Apple njoftoi të ardhurat tremujore prej 52.9 miliardë dollarë. Investitorët tani janë shumë kurioz për të parë nëse Apple me vlerën aktuale të tregut prej 800 miliard $ a do të jetë kompania e parë për të arritur 1 trillion $ e vlerës së tregut.

A e keni ditur se: Tregjet financiare  botërore janë të hapura për të tregtuar 24 orë në ditë, 5 ditë në javë.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilli të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorimi i këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për për saktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.

Comodita Home feston 8 vjetorin, me 8 milion klientët e saj!

Të tjera