Shëndetësi

Femrat çmenden për këto veshje të brendshme – për meshkujt nuk është punë e lehtë

Autori: Gazeta inFokus 09:35 | 15 May 2017

Shumica fotografohen në veshje të tilla dhe zonat e tyre intime i publikojnë në rrjetet shoqërore. Për meshkujt nuk është edhe aq lehtë. Sado që të luftonit kundër kësaj, sytë jua mundin arsyen…

Në mënyrë që të tërheqin më shumë joshjen e meshkujve, femrat në Azi gjithnjë e më shumë blejnë sytjena me thimtha artificialë dhe brekë të cilat kanë formë të pubit venerik, përkatësisht krijojnë iluzion sikur rrobat i kanë hyrë në gjenitale.

Madje prodhohen në ngjyra të ndryshme të lëkurës, ashtu që e gjitha të duket sa më afër origjinalit, transmeton Telegrafi.

Shumica prej tyre fotografohen në rroba të tilla dhe zonat e veta të krijuara artificialisht i publikojnë në rrjetet shoqërore.

Për meshkujt nuk është edhe aq punë e lehtë. Sado që disa do të luftonin kundër kësaj, sytë thjesht nuk u binden dhe shikimi “u shkon” atje ku nuk duhet.

Ja si duken këto:

Disa femra thonë se si rrobat e këtilla të brendshme ndihmojnë që të ndihen më seksipile.

Meshkujt mbeten të befasuar kur përfundojnë në krevat me ndonjërën nga këto femra kur ato fillojnë t’i heqin nga vetja të gjitha ato shtojca.

Barazo faturën në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Të tjera