Auto&Tech

“Fast&Furious;” në jetën reale – shikoni çfarë ngasje bën ky shofer me një BMW M5 [Video]

Autori: Gazeta inFokus 17:15 | 25 April 2017

Tanimë veq është bërë ‘trend’ që shoferët e rinjë të veturave BMW të ingjizojnë ngasjet e tyre ekstreme dhe të rrezikshme në rrugët publike, duke i publikuar më pastaj në rrjetet sociale.

Kjo video treogn një shofer me veturën e tij BMW M5 F10, i cili me njërën dorë mban timonin ndërsa me tjetrën marshin e shpejtësive, ndërkohë që shokët e tij mbajnë dorezat e dyerve me mjaft frikë.

Kjo video nuk dihet a është bërë në Rusi apo në Gjeorgji, por flitet që është një përpjeke tjetër e djemve të rinjë që të kopjojnë shembullin e keq të Giorgi Tevzadve.

-Advertisement-

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Të tjera